Forside  »  Ingeniørnytt  »  IT  »  Supermobil skanner for reisen

Supermobil skanner for reisen

Canon

Canon har lansert en ny, kompakt og lett skanner for effektiv skanning og informasjonsbehandling når du er på farten. imageFORMULA P-208 får strøm via USB, og den lekre designen og intuitive betjeningen gjør også skanneren til et utmerket valg for hjemmeskanning, for eksempel til skanning av bilder og regninger.

Den nye skanneren er ultrakompakt, veier kun 600 gram og er utstyrt med automatisk dokumentmater som øker produktiviteten ved å la deg skanne opptil ti ark samtidig. Skanneren har også to bildesensorer som leser av begge sidene av arket samtidig, noe som gir rask tosidig skanning med opptil 16 bilder i minuttet ved hjelp av en enkel USB-tilkobling. Den kan skanne plastkort, som ID-kort og trykte kort, og leveres med førsteklasses skannefunksjoner som standard, for eksempel funksjoner som korrigerer forskyvning, automatisk registrerer dokumentformat, oppdager dobbeltmating og hopper over tomme sider.

Den bærbare skanneren gir deg praktisk skanning når du er på farten, på kontoret eller hjemme. Med den integrerte CaptureOnTouch Lite-funksjonen kan du enkelt skanne uten å måtte installere drivere eller programvare – det er bare å koble til og starte. Det eneste som kreves er en USB-tilkobling til en Windows- eller Mac-datamaskin.

Mer informasjon: www.canon.no