Forside  »  Ingeniørnytt  »  IT  »  Robust og vanntett tablet-PC

Robust og vanntett tablet-PC

Omniray

Tåler vann, støv, vibrasjon og støt.

AAEON, en del av ASUS, lanserer nye tablet-PCer på markedet.

Tablet-PCer finnes det plenty av på markedet, men denne er typisk beregnet for en del mer hårdhendt og uvøren behandling – og samtidig fungere etter å bli utsatt for vannsprut eller dropp i bakken.

Dette er selvsagt viktig i næringslivet eller industrien, der kritiske data ikke kan gå tapt i feltarbeid. RTC-700 er en kompakt tablet ideell for applikasjoner i røffe miljøer. Den er forseglet til IP-65 spesifikasjoner, og er bygget opp fra grunnen av for å tåle vann, støv, vibrasjon og støt.

Skjermen er på 7" med god oppløsning samtidig som den er lesbar i direkte sollys. Kapasitiv multi-touch hjelper deg med betjeningen og skjermen har en 178 ° bred visningsvinkel. Li-Polymer høykapasitetsbatterier gir opptil 6 timer arbeidstid.

RTC-700T støtter Windows 7 og er basert på Intel Atom Z670-prosessor med 1 GB DDR2 og 16GB mSATA SSD, mens android versjonen støtter NVIDIA TEGRA 2, 1.0GHz dual core processor
Kommunikasjon med omverden går typisk via trådløst LAN og Bluetooth eller 3G-modem modul. Ett 5M pixel kamera er innebygd samt høyttaler og mikrofon, GPS navigasjon, G-sensor, lyssensor og en 3-akse digital gyroskop.