Forside  »  Ingeniørnytt  »  IT  »  Nye skoleløsninger fra Dell

Nye skoleløsninger fra Dell

Dell1

Nye Latitude 3330 kommer med rik funksjonalitet og integreres med Dells øvrige løsninger for utdanningssektoren.

Nye Latitude 3330 er en laptop skreddersydd skolenes behov. 

Maskinen kommer med rik funksjonalitet og integreres med Dells øvrige løsninger for utdanningssektoren.

Laptopene er raske å rulle ut og integreres lett i skolens IT-infrastruktur. De er slanke, veier lite og er robuste. En maskin passer oppi en vanlig skolesekk, gir god ytelse, har gode sikringsmuligheter og lang levetid på batteriet. Maskinen støtter de nyeste operativsystemene fra Microsoft i tillegg til Linux Ubuntu.

En 13,3 tommers skjerm gir god oversikt og har beskyttelse mot innsyn. Den har også et HD 720-webkamera og WiDi-støtte for virtuell samhandling i klasserommet. Lagringsmulighetene strekker seg fra standard harddisker til høy-ytelses SSD-er. Rikt utvalg av porter som VGA, HDMI, USB 3.0 og valgfri USB-dokking gjør at maskinene kan integreres i alle typer miljø.

Dell Latitude 3330 blir tilgjengelig i Norge i slutten av april. Prisen starter på ca. 4700 kroner, og vil variere avhengig av konfigurasjon.

Samtidig lanseres Dell Mobile Computing Cart, en løsning som gir sikker oppbevaring, fysisk beskyttelse enkel flytting av maskiner. Den er laget for å romme mange typer maskiner og brett, og opptil 30 Latitude 3330. Løsningen kommer som både administrerte og frittstående enheter. Med den administrerte løsningen kan it-avdelingen oppdatere og fjerndrifte maskinene, noe som ifølge leverandøren gjør den ideell for å møte mange behov på tvers av større miljøer.