Forside  »  Ingeniørnytt  »  Industri  »  Lönne Scandinavia med lager i Moss...

Lönne Scandinavia med lager i Moss og Trondheim

Lönne

Lönne Scandinavia åpner to nye lager i Norge. 

Som et ledd i å ekspandere i det skandinaviske marked utvider Lönne sitt lager av motorer, transmisjoner osv. - Hensikten med utvidelse er å kunne tilby sine kunder enda kortere vei til nærmeste lagersted. Målet er at man skal kunne tilby kunder i Trøndelag og på Østlandet ekspressleveringer ved behov, sier salgssjef Michael Mørum.

Simogear neste

I første omgang vil disse lagrene fylles med motorer, omformere, kulelager og åpne transmisjoner. Oppbygging av lager på Simogear og montering av disse ligger allerede i planene. Simogear er et av Lönnes nyeste produkter. Det er industrikompatible gir som passer og erstatter de fleste applikasjoner.

Tre lagre

- Lönne jobber aktivt mot å forbedre sin service mot sluttbruker markedet, og har en rekke forhandlere rundt om i Norge. Lönne har nå tre lager i Norge. Bergen, Moss og Trondheim. I tillegg har Lönne Scandinavia et tosifret antall forhandlere på det norske marked. Nærmeste motor er aldri langt unna sier Mørum.

Lönnes styrke i markedet er opparbeidet gjennom spesialisering innen elektromekaniske produkter, tjenester og løsninger og Lönne er alene om å tilby skreddersydde løsninger på det nordiske markedet.